Meistä

Hej!

Detta är Klymbia!

Om oss

feature icon
Vem är vi?

Vi är två professionella som har alltid varit människoorienterade. Och vi är gifta både i livet och företagsverksamheten. Klymbia är ett resultat av att vi ville förverkliga vår dröm om ett eget företag som kan betjäna människor.

feature icon2
Vad är Klymbia?

Idéen bakom företaget föddes ungefär tre år sedan när vi började prata om ett behov att skapa ett företag som sätter människor först i kommunikation, rekrytering och utvecklandet av varumärken. .

feature icon3
Vårt tillvägagångssätt

Det som förenar oss är vårt engagemang för att skapa en bättre värld för människor, samhällen, företag och jorden. Vi har ett innovativt tillvägagångssätt och våra tjänster finns tillgängliga på fyra språk.

features2
Vårt uppdrag

Vår ambition är att möjliggöra en förbättring av arbetslivet lokalt och globalt. Vår önskan är att världen ska vara en bättre plats för alla människor och djur. Därför stöder vi djurhem för hemlösa djurhem och människor som jobbar som frivilligarbetare. Genom att inleda ett samarbete med oss bidrar du tillika vår välgörenhetsverksamhet.

Grundare av Klymbia

tomi
Tomi Kontkanen
Co-founder, Communications guru

— Till min utbildning är jag politices magister och har utexaminerats år 2016 från Åbo Akademi med goda vitsord. Mina studier möjliggjorde även chansen att studera hälften av min magisterexamen vid Katholieke Universiteit Leuven som befinner sig i Leuven som är en akademisk ort med långa anor som befinner sig ungefär en halvtimme från Bryssel. Människor och samhället har alltid intresserat mig vilket förklarar mitt stora intresse av humaniora och samhällsvetenskaper. Den här banan har utvecklat mig till en trespråkig kommunikatör genom mina professionella arbetserfarenheter i ställen som det Europeiska parlamentet, där jag arbetade som praktikant, och Rehabiliteringsstiftelsen som gav mig många möjligheter att utveckla mig professionellt. Däremot gav min tid vid Studenternas hälsovårdsstiftelse möjligheten att ta del av en av de största hälsovårdsreformer efter krigstida Finland. Nu har vi förstås genomgått ännu större förändringar genom de nystartade välfärdsområden. År 2019 kandiderade jag för socialdemokraterna i EU-parlamentsvalet och fick av det finska folket sammanlagt 1138 röster. För tillfället arbetar jag genom Klymbia Consulting som en konsult för NTT Data Belgique.

Fråga Tomi
inga

Prenumerera vårt månatliga nyhetsbrev

email icon
Ingen spam!